Referenties

“De begeleiding die je vanaf het begin van het traject hebt opgepakt is wat ons aangaat subliem geweest. Je wist op uiterst “subtiele” wijze aan te geven dat er eerst het een en ander opgeruimd moest worden alvorens het geheel foto-klaar zou zijn. Dat heeft ons erg geholpen om concrete stappen te gaan zetten in het proces op weg naar een nieuwe woning nadat wij het een en ander hadden opgeruimd moesten er foto’s worden gemaakt. Je wist door een goed doordachte aanpak de pluspunten van ons huis nadrukkelijk naar voren te brengen. dat wist je ook in jouw voortreffelijke folder tot uiting te laten komen.

De opzet van de funda website had je ook strak opgezet. Je bouwde een prijs op waarvan je wist dat deze in de markt zou passen.
Dat heb je dan ook bewezen: het een en ander resulteerde in een (concept)verkoop die binnen zeven werkdagen ná plaatsing op funda gerealiseerd was, naast een keurige verkoop prijs die nagenoeg overeen kwam met de vraagprijs.

Tevens heb je de begeleiding bij het tekenen van de concept verkoop-overeenkomst en bij de notaris verzorgd. Door jouw kennis heb je ook daar plooitjes kunnen rechtstrijken.

Kortom: een vakkundige makelaar met begrip voor de persoonlijke situatie én met een enorme inzet om het project voor elkaar te krijgen. We waren erg blij met de persoonlijke en eerlijke begeleiding. Heel hartelijk dank daarvoor. Het ga je goed. wij geven jouw naam graag door aan onze vrienden.”

Martin Wolf

“De afgelopen maanden is er een hoop gebeurd. Zo lagen wij in mei op vakantie te mijmeren over een huis op Funda en besloten ons eigen huis eerst te koop te gaan zetten. Een paar dagen later zat Marian al bij ons aan tafel om ons uit te leggen wat zij voor ons kon betekenen. Een week later gaven wij haar de opdracht en vanaf dat moment acteerde Marian zo snel dat binnen 1,5 week de foto’s gemaakt waren, we op Funda stonden met onze woning en zelfs het eerste bod al binnen was. En een week daarna was de koop rond en bleef zij het proces nauw volgen tot kopers alles financieel rond hadden. Helaas, ondanks Marians bemiddeling, te laat voor het huis op Funda wat ertoe had geleid ons eigen huis te verkopen, maar wel binnen een paar weken ons huis verkocht! Daar durf je alleen maar op te hopen

Afgelopen maandag was Marian erbij toen de overdracht bij de notaris plaatsvond. Echte service van begin tot eind, we kunnen niet anders zeggen. Ook bij uiteindelijke de aankoop van ons nieuwbouwhuis keek zij over onze schouder mee.

We kunnen niet anders zeggen dan dat Marian een makelaar van grote klasse is. Ze is doortastend, eerlijk en denkt echt mee. We kunnen haar aan iedereen aanbevelen. Marian, veel dank voor alles.”

Axel, Marieke, Julian en Olivier

“Marian heeft ons fantastisch geholpen met de aankoop van ons huis aan de Uithofslaan. Niet alleen heeft zij vanuit een taxatie een goede aankoopprijs uitonderhandeld, ook heeft zij alle administratieve rompslomp daarom heen met de verkopers en de gemeente op zich genomen. Haar service eindigde niet na de aankoop maar ging door tot de levering. Wij hebben veel steun aan haar gehad. Mochten wij tevoren nog twijfelen of een aankoop makelaar wel meerwaarde heeft, dan kunnen wij dat nu volmondig bevestigen.”

Tim & Steffie Noordwijk/Monster

“Wij wensen iedereen een makelaar zoals Marian toe. Ze heeft het vermogen om ons via meerdere bezichtigingen van huizen te leiden naar ons droomhuis. Marian weet en durft goed te onderhandelen voor een echte prijs. Ze is professioneel en is goed op de hoogte van de technische en bouwkundige aspecten van een woning. Marian is altijd met geduld, een glimlach en met passie voor haar werk voor ons bezig geweest. Ze heeft ons geholpen om ons droomhuis te vinden. Marian en Ma Maison makelaars, nogmaals heel erg bedankt.”

Familie Marvan Waterpark 3

“Many thanks for your great and exceptional support!!!
For any clients: If you are looking for a dedicated and 100% trustworthy makelaar, who will very much support you with your wishes and even go “the extra mile” – stop now: Because you have found her: Mrs. Klein-Breteler – Always grateful”

Elmar & Kerstin

“Marian heeft ons fantastisch goed geholpen bij het aankopen van ons eerste koophuis. Ze is vooral eerlijk, ervaren en heeft ons van goede adviezen en informatie voorzien. Daarnaast heeft ze goed onderhandeld voor ons kortom wij zijn erg blij met haar geweest!”

Roderick & Michelle

“Marian was recommended to us by a friend and we in turn can highly recommend Marian as a very experienced and trustworthy professional. Marian is sharp and knowledgeable and gave us good sound advice when we were looking for a property to buy. She put a lot of energy and effort into helping us find the right property and it was great to have her on our side during viewings and the subsequent negotiation and purchase process. Thank you Marian, you did a great job for us!

Rachid and Celia”

“While we were looking for an apartment in The Hague for our mother, Marian acted both professionally and as a friend, which I never thought was possible! In literally three days, we found the exact apartment we were looking for, thanks to Marian’s knowledge of the city’s real estate market, as well as her immediate and clear understanding of what we wanted, even before we knew it. It was like magic! Thank you, Marian. We warmly recommend Mrs. Klein Breteler as an exceptional broker to any future client!”

Ilan, Raluca and Carola, Burgemeester Patijnlaan

“Lieve, beste Marian, Het is niet onze gewoonte referenties te schrijven. Maar voor jou maken we graag een uitzondering. Begin dit jaar zijn we samen een traject ingegaan en hebben we ons huis in de verkoop gezet . Het bleek niet eenvoudig. We kwamen asbest en een olietank tegen. In die periode heb je je niet voor 100% maar wel voor 300% ingezet en ons huis is uiteindelijk vlot verkocht. En toen wij besloten dat we een bepaald appartement heel graag wilde kopen was je er weer om ons met raad en daad bij te staan. Marian heel hartelijk dank voor al je inzet. We bevelen je heel warm aan bij een ieder die overweegt met je in zee te gaan. ”

Sicco en Cocky

“Most of the time looking for the right house to buy is a hard and stressing work, especially for expats like us. Thanks to Marian we have been able to easily and serenely face that step. Her provable competence and resolution have been a great support. You can really rely on her! Thank you.”

Marian, Giulia & Dario